Lagrimopolis Xarop de Pinyes d'Avet i Pròpolis - Lagrimus - 250 ml Expandir

Lagrimopolis Xarop de Pinyes d'Avet i Pròpolis - Lagrimus - 250 ml

Nuevo

Lagrimus Lagrimus

Alleuja els dolors de coll i actua com a preventiu natural, gràcies a l'acció de l'pròpolis que el fa exclusiu per a tota la família i en qualsevol època de l'any.

Més detalls

Disponibilitat: Producte sense stock

16,95 €

IVA inclòs
6,78 € / 100 ml

Lagrimopolis: Xarop de pinyes d'avet i pròpolis

Complement alimentari a base de xarop de pinyes d'avet i pròpolis.

El pròpolis antigament utilitzat pels egipcis per les seves propietats antioxidants i cicatritzants. El sipope de pinyes d'avet ancestralment fabricat pels pagesos de Pirineu per les seves propietats expectornates i d'acció beneficiosa per a la gola. Aquests dos ingredients s'uneixen per crear lagrimopolis.

El xarop de pinyes d'avet i pròpolis ajuda a alleujar els mals de coll i actua com a preventiu natural, gràcies a l'acció de l'pròpolis que el fa exclusiu per a tota la família i en qualsevol època de l'any. Producte que actua com a preventiu dels virus i activador de les defenses.

Lagrimopolis és un xarop obtingut de la resina i les branques de l'avet que generen un nèctar deliciós amb propietats curatives i preventives, barrejat a el 4% amb propolis bio.

El propolis és un preventiu dels virus i activador de defenses. L'avet pertany a les 15 famílies de les coníferes que gaudeixen de bona reputació pel que fa a les seves propietats curatives i vivificants que posseeixen.

Xarop obtingut de la maceració de la pinya de l'avet amb sucre bio durant un període de 9 mesos es produeix aquest deliciós suc natural, amb poder curatiu i preventiu gràcies a l'acció de l'propolis.

Ingredients

Pinyes d'avet, sucre biològic, agar agar.

Informació nutricional per 100 grams

Hidrats de carboni61,10%
humitat36,20%
proteïnes1,3%
cendres1%
valor energètic249 calories
  • No utilitzar com a substitut d'una dieta equilibrada.
  • Mantenir fora de l'abast dels nens.
  • Conservar en un lloc sec i fresc.
  • El gust de l'xarop pot diferir a causa de la recol·lecció silvestre.
  • Via oral.

Com es pren el xarop de pinyes d'avet i pròpolis?

Es recomana prendre en una cullera sopera o 15 ml per a adults. Per a nens és aconsellable consultar amb un professional de la salut.

Presentació

Envàs de de vidre de 250 ml en estoig de cartró.