Xarop de Pinya de Avet - Lagrimus - 250 ml Expandir

Xarop de Pinya de Avet - Lagrimus - 250 ml

Nuevo

Lagrimus Lagrimus

Alleuja mals de coll i actua com expectorant natural, el que el fa exclusiu per a tota la família i en qualsevol època de l'any.

Més detalls

Disponibilitat: Producte sense stock

14,95 €

IVA inclòs
5,98 € / 100 ml

Xarop de pinya d'avet

Complement alimentari a base de xarop de pinyes d'avet.

El xarop de pinyes d'avet antigament utilitzat pels pagesos de l'Pirineu per alleujar problemes respiratoris, és un antioxidant i expectorant natural molt potent.

L'autenticitat d'aquest Productei seu sabor unit a les seves magnífiques propietats. Ajuda a alleujar els mals de coll i actua com a expectorant natural. A l'ésser un producte completament natural, es recomana el seu consum per a tota la família i en qualsevol època de l'any.

Xarop obtingut de la resina i les branques de l'avet que generen un nèctar deliciós amb propietats curatives. L'avet pertany a la 15 família de les coníferes que gaudeixen de bona reputació pel que fa a les seves propietats curatives i vivificants que posseeixen.

Aquest xarop s'obté de la maceració de la pinya de l'avet durant un període de 9 mesos que al costat de les propietats de la seva resina es macera amb el sucre ecològic i s'obté aquest deliciós suc. Aquest és un producte únic, original i natural amb característiques terapèutiques.

Ingredients

Pinyes d'avet, sucre biològic, agar agar.

Informació nutricional per 100 grams

hidrats de carboni63,30%
humitat35,36%
olis essencials0,20%
Resines (alfa-pirè)0,02%
  • No utilitzar com a substitut d'una dieta equilibrada.
  • Mantenir fora de l'abast dels nens.
  • Conservar en un lloc sec i fresc.
  • El gust de l'xarop pot diferir a causa de la recol·lecció silvestre.
  • Via oral.

Com es pren el xarop de pinyes d'avet?

Es recomana prendre en una cullera sopera o 15 ml per a adults. Per a nens és aconsellable consultar amb un professional de la salut.

Presentació

Envàs de de vidre de 250 ml en estoig de cartró.