Vela Emocional Taronja Natural-Ment 10 cm Expandir

Vela Emocional Taronja Natural-Ment 10 cm

Nuevo

Natural-Mente Natural-Mente

Vela emocional d'ús energètic de color taronja. Elaborada de manera artesanal amb oli pur de coco.

Més detalls

Disponibilitat: Producte sense stock

5,95 €

IVA inclòs

Vela Emocional Taronja 10 cm

Vela emocional d'ús energètic de color taronja. Elaborada de manera artesanal amb oli pur de coco.

Aquesta vela, treballa a nivell emocional dins de cada persona gràcies al color del qual es compon. Aquest color es troba en forma de dues boles, dins de la vela.

Hem de prestar molta atenció al color d'aquesta vela ja que és capaç d'influir en el nostre estat d'ànim i condicionar la nostra actitud i comportament. Concretaente, aquesta vela emocional es compon de 5 boles de colors en el seu interior.

Aquesta vela, treballa a nivell emocional dins de cada persona gràcies al color del qual es compon. Aquest color es troba en forma de cinc boles, dins de la vela. Hem de prestar molta atenció al color d'aquesta vela ja que és capaç d'influir en el nostre estat d'ànim i condicionar la nostra actitud i comportament.

Concretament, la vela de color taronja,reflecteix capacitat. S'usa per a aconseguir èxit, felicitat i també, per a activar la creativitat. Desprèn alegria, art, creativitat i plaer. Quan, a la seva diferència amb la vela més petita de color taronja, és que aquesta és una vela molt més visual, d'un centímetre.

Amb molt més recorregut a l'hora de caure la cera i treballa les emocions de manera molt més intensa i profunda. A causa de la seva altura, és capaç de romandre de 24 a 36 hores endollada.

Ingredients

No contenen productes químics, ni derivats del petroli. 100% natural i fet a mà.

Concretament, està composta per cera vegetal, oli pur de coco, metxa de cotó i pigments naturals per a cera vegetal

Grandària

La vela emocional taronja és de 10 cm aproximadament.