Espelma Emocional Vermella Natural-Ment Expandir

Espelma Emocional Vermella Natural-Ment 10 cm

Nuevo

Natural-Mente Natural-Mente

Vela emocional d'ús energètic de color vermell de 10 cm està feta a mà de manera artesanal.

Més detalls

Disponibilitat: Producte sense stock

5,95 €

IVA inclòs

Vela Emocional Vermella de 10 cm

Vela emocional d'ús energètic de color vermella. Elaborada de manera artesanal amb oli pur de coco.

Aquesta vela, treballa a nivell emocional dins de cada persona gràcies al color del qual es compon. Aquest color es troba en forma de dues boles, dins de la vela.

Hem de prestar molta atenció al color d'aquesta vela ja que és capaç d'influir en el nostre estat d'ànim i condicionar la nostra actitud i comportament. Concretaente, aquesta vela emocional es compon de 5 boles de colors en el seu interior.

Aquesta vela, treballa a nivell emocional dins de cada persona gràcies al color del qual es compon. Aquest color es troba en forma de cinc boles, dins de la vela.

Hem de prestar molta atenció al color d'aquesta vela ja que és capaç d'influir en el nostre estat d'ànim i condicionar la nostra actitud i comportament.

Concretament, la vela de color vermella és activació. L'hem d'usar per a potenciar l'amor, activar la passió i/o per a atreure una energia positiva intensa quan estiguem realitzant nous projectes. Desprèn força, poder enèrgic, passió i voluntat.

Quan, a la seva diferència amb la vela més petita de color vermell, és que aquesta és una vela molt més visual, d'un centímetre. Amb molt més recorregut a l'hora de caure la cera i treballa les emocions de manera molt més intensa i profunda.

Amb molt més recorregut a l'hora de caure la cera i treballa les emocions de manera molt més intensa i profunda. A causa de la seva altura, és capaç de romandre de 24 a 36 hores endollada.

Ingredients

No contenen productes químics, ni derivats del petroli. 100% natural i fet a mà.

Concretament, està composta per cera vegetal, oli pur de coco, metxa de cotó i pigments naturals per a cera vegetal

Grandària

La vela emocional vermella és de 10 cm aproximadament.