Vinagreta de Avet de Muntanya i Tòfona - Lagrimus - 200 ml Expandir

Vinagreta d'Avet de Muntanya i Tòfona - Lagrimus - 200 ml

Nuevo

Lagrimus Lagrimus

Deliciosa vinagreta de mòdena amb nèctar de suc d'avet i oli de tòfona ideal per a ús culinari i saludable pel seu alt contingut nutricional.

Més detalls

Disponibilitat: Producte sense stock

6,95 €

IVA inclòs
3,48 € / 100 ml

Vinagreta d'avet de muntanya i tòfona

Barreja deliciosa de vinagre de mòdena amb el nèctar d'avet i oli natural de tòfona.

Deliciosa vinagreta de mòdena amb nèctar de suc d'avet i oli de tòfona ideal per a ús culinari i saludable pel seu alt contingut nutricional.

De la maceració de la pinya d'avet s'extreu el xarop que posteriorment és barrejat amb el vinagre de mòdena i oli de tòfona s'extreu aquesta deliciosa vinagreta, creada per Michel Baylocq que inserit a la cuina per amanir plats culinaris.

Com s'utilitza la vinagreta d'avet de muntanya?

Vinagreta ideal per experimentar amb nous sabors a la cuina, lacat, salsa agredolça, carns a el forn (ànec, vedella, xai), formatge de cabra, saltats de bolets, per perfumar les seves fruites al forn (poma, pera ..) o simplement sobre una amanida.

Ingredients

Xarop de pinya d'avet, vinagre de mòdena i oli natural de tòfona.

Informació nutricional per 100 grams

Hidrats de carboni34,60 g
greixos<0,10 g
de les quals saturades<0,001 g
valor energètic218 kcal
sal0,01 g
proteïnes<1 g

Presentació

Envàs de 200 ml amb tap dosificador.