Nuevo
Deliciosa vinagreta de mòdena amb nèctar de suc d'avet i oli de tòfona ideal per a ús culinari i saludable pel seu alt contingut nutricional.
Disponibilitat: Producte sense stock
Advertencia: ¡Últimos artículos en inventario!
Disponible el:
Barreja deliciosa de vinagre de mòdena amb el nèctar d'avet i oli natural de tòfona.
Deliciosa vinagreta de mòdena amb nèctar de suc d'avet i oli de tòfona ideal per a ús culinari i saludable pel seu alt contingut nutricional.
De la maceració de la pinya d'avet s'extreu el xarop que posteriorment és barrejat amb el vinagre de mòdena i oli de tòfona s'extreu aquesta deliciosa vinagreta, creada per Michel Baylocq que inserit a la cuina per amanir plats culinaris.
Vinagreta ideal per experimentar amb nous sabors a la cuina, lacat, salsa agredolça, carns a el forn (ànec, vedella, xai), formatge de cabra, saltats de bolets, per perfumar les seves fruites al forn (poma, pera ..) o simplement sobre una amanida.
Xarop de pinya d'avet, vinagre de mòdena i oli natural de tòfona.
Hidrats de carboni | 34,60 g |
greixos | <0,10 g |
de les quals saturades | <0,001 g |
valor energètic | 218 kcal |
sal | 0,01 g |
proteïnes | <1 g |
Envàs de 200 ml amb tap dosificador.
Recomanem